Navigatieadres:

Hemmeland 1

Waterlandsezeedijk 1

1141LC Monnickendam

0299-653612
Welkom

Monnickendam

Mail: info@mirror-paviljoen.nl?subject=Vraag

Copyright © 2016 Mirror Paviljoen Monnickendam

Wilt u een onvergetelijke dag uit met relaties, prospects of uw vriendenclub?


In combinatie met RallyEvents.nl organiseren we unieke tourrally’s in waterland. Een Auto Tourrit of rally wordt voornamelijk uitgezet over smalle en bochtige wegen door fraaie gebieden en opgetekend in een mooi en kleurrijk routeboek voorzien van het logo van uw organisatie of bedrijf, evenementnaam en gepersonaliseerd. Een rally is een evenement waar nog lang over zal worden (na)ge- praat en dat is toch het uitgangspunt. Een heerlijke uitdaging vol spanning en gezelligheid. Daarom is een rallyevenement uitermate geschikt voor incentives, teambuilding-dagen of fundraising. Bij uitstek een middel voor relatiemarketing voor bedrijven, clubs en verenigingen.

Nooit een rally gereden? U heeft niet zoveel met motorinhoud of PK's? Probeer het en grote kans dat u er verslaafd aan raakt. Het gaat niet om de snelheid, maar om 'intelligent' rijden. De deelnemers die de aanwijzingen, tekeningen en ingetekende lijnen het best geïnterpreteerd hebben, dus de minste fouten maken, winnen de rally. De moeilijkheidsgraad is afhankelijk van de deelnemers. Hebben mensen ervaring dan kunnen we de route pittig maken. Zo niet dan maken we de te rijden route makkelijker. Aangenaam en altijd genieten van de fraaie omgeving.

Een middag, een hele dag of drie tot vijf dagen..... Het kan allemaal. Bel of mail (info@mirror-paviljoen.nl) voor vrijblijvend gesprek, voorstel of offerte.